Details

Dinsdag 13 februari 2024 van 19:15 tot 22:00 uur
Afgelopen
Kerkelijk Centrum
J.A. Beijerinkstraat, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
Uiterste inschrijfdatum
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Zie je wel eens dat het niet goed gaat met iemand, maar vind je het lastig om dit bespreekbaar te maken? Omdat de ander zich misschien zou kunnen schamen, of misschien wel boos op je zou kunnen worden?

Dit zijn allemaal belemmeringen die kunnen spelen bij het bespreekbaar maken van onderwerpen als huiselijk geweld, kindermishandeling of armoede.

Men noemt dit vaak de ‘lastige gesprekken’ omdat de onderwerpen in de taboesfeer liggen. Één van de punten die deze avond besproken wordt zijn praktische voorbeeldzinnen om zo het gesprek zonder angsten en zorgen aan te gaan.


Deze training bestaat uit 2 delen.

Eerste deel is een online module die vanaf januari 2024 beschikbaar is en het tweede deel is de live bijeenkomst op dinsdagavond 13 februari 2024. De reden dat er eerst online een training gevolgd dient te worden is dat er op 13 februari direct de diepte in gegaan kan worden. Ook kunnen er vragen beantwoord worden en kunnen we voorbeelden uit de praktijk bespreken. Het aandragen van voorbeeld situatie is dus mogelijk.

Leeftijd
Iedereen
Plaats
Nieuwerkerk a/d IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle, Oud Verlaat, Elders

Over de organisator

Vrijwilligers Informatie Punt, Stichting ZO!
Speciaal voor alle vrijwilligers uit de gemeente Zuidplas is er het VIP (Vrijwilligers Informatie Punt). Het VIP adviseert en ondersteunt...... Lees meer