CJG Webinar - Gevoelige kinderen met intens en pittig gedrag

Details

Donderdag 13 juni 2024 van 20:00 tot 21:00 uur
Afgelopen

Dit webinar gaat over gevoelige, temperamentvolle kinderen. Je krijgt uitleg over hoe het in hun hoofd en lijf werkt. Ook krijg je handvatten om ze te helpen.

Voor wie

Ouders van kinderen van 2 tot 10 jaar

Inhoud

Temperamentvolle kinderen zijn intense, gevoelige en opmerkzame kinderen. Ze hebben een sterke eigen wil. Dit heeft voor- en nadelen.

Temperamentvolle kinderen reageren op veel dagelijkse dingen heftiger, intenser of emotioneler. Ze zijn opvliegender, koppiger en sneller van slag dan andere kinderen.

Dit vraagt vaak wel meer van ouders dan de opvoeding van een niet-temperamentvol kind. Als je je kind met dit karakter leert aanvoelen en goed begrijpt dan maakt dat een wereld van verschil voor je kind, voor jou én voor je gezin.

Tijdens dit webinar legt Tischa Neve uit hoe het in het hoofd en lijf van temperamentvolle kinderen werkt. Ze vertelt hoe hun 'emmertje' snel volloopt. Ook krijg je handvatten om het kind te helpen.

Datum en aanmelden

De webinar Gevoelige kinderen met intens en pittig gedrag is op 13 juni 2024, 20.00 - 21.00 uur. Meld je aan via het formulier:

Aanmeldformulier:

https://groot-en-klein.webinargeek.com/gevoelige-kinderen-met-intens-en-pittig-gedrag-2-10-jaar

Leeftijd
Iedereen
Plaats
Online

Reacties

Over de organisator

Schoolmaatschappelijk Werk Stichting ZO!
Schoolmaatschappelijk Werk - voor alle basisscholen in de gemeente Zuidplas... Lees meer