Inschrijven kerstboom decemberstraatfeest

Stichting ZO!

Deze activiteit is helaas vol. Zet jezelf op de reservelijst en krijg een mail als er een plek vrijkomt.

Details

Maandag 25 december 2023 van 11:00 tot 17:00 uur
Over 2 weken
Aantal beschikbare plekken
Activiteit is volgeboekt op 11 november 2023 om 20:27

INSCHRIJVEN START ZATERDAG om 11.00u!

Het decemberstraatfeest gaat van start. Het is een mooie traditie! Net zoals ieder jaar geeft Stichting ZO! in totaal 100 kerstbomen weg. Wil jij ook een Kerstboom voor jouw straat aanvragen? 

Dat kan vanaf ZATERDAG 11 NOVEMBER OM 11.00 UUR op deze pagina! Wees er op tijd bij, want de ervaring is dat het snel gaat en de bomen snel verdeeld worden over heel Zuidplas.

NB: De datum van deze activiteit (25 december) is puur gekozen omdat het dan Kerst is. Inschrijven is op zaterdag 11 november, de boom wordt vanaf woensdag 6 december geleverd, inclusief standaard. Er zijn honderd bomen, dus wees op tijd met inschrijven.

Het idee is dat de boom een centrale plaats krijgt in de straat en de spil gaat vormen voor hartverwarmende ontmoetingen en activiteiten. Met jouw aanmelding voor het decemberstraatfeest neem je dus ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk buren te enthousiasmeren en te betrekken om samen aan de slag te gaan. Om te helpen kan je bij de kerstboom een versierpakket aanvragen voor groot en klein. Dit kan je aanvragen via

Stichting ZO! ontvangt graag achteraf enkele leuke foto’s van de kerstboom in de straat. Laat de kans dus niet voorbijgaan, december is de ideale maand om met jouw buren eens een gezellig feestje te organiseren!

Type
Iedereen
Plaats
Nieuwerkerk a/d IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle, Oud Verlaat

Reacties

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Stichting ZO!
ZO! gaat uit van samenwerking en van eigen kracht. ZO! zet in op activiteiten en diensten waarbij ontmoeten, ontdekken, omarmen en onders...... Lees meer