Welkom op de digitale Jongerenplek Zuidplas

Ben je op zoek naar wat er te doen is voor jou in gemeente Zuidplas? Heb je een vraag? Wil je weten waar je terecht kunt als je een steuntje in de rug kan gebruiken? Hier kun je het allemaal vinden!

Wat is mijn talent?

Wil je ontdekken waar je goed in bent en wat je graag doet? Op het gebied van muziek, sport, media, kunst, mode, design etc. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Do whatever you want, but do you!

Waar kan ik terecht?

Jongerenwerkers stimuleren de persoonlijke én sociale ontwikkeling van jongeren, behartigen indien nodig hun belangen, en geven grenzen aan. De bijdrage aan de persoonlijke vorming kan bestaan uit het stimuleren van talentontwikkeling, het functioneren als rolmodel, het helpen opbouwen van een sociaal netwerk,het helpen aanpakken van persoonlijke of sociale problemen, het vinden van positieve vormen van vrijetijdsbesteding, het bevorderen van actieve participatie in de samenleving en het vinden van een toekomstperspectief.

Jongerenwerk in Zuidplas

Er zijn 6 jongerenwerkers en 2 stagiairs actief in Zuidplas. Je kunt ons en dat wat we allemaal doen vinden op Zovoorelkaar.

Loop je even vast op school, op je werk, of thuis? Of ben je eenzaam en weet je niet wat te doen? Hieronder staan drie opties: Join Us, Friend4Now en Loopbaanbegeleiding die je verder kunnen helpen.

Join Us

Ik heb een vraag...

Heb je vragen over je lijf, vriendschap, relaties, verliefd zijn, vrijen, soa, roken, alcohol, drugs, GHB, school, dyslexie, ruzie, pesten, op jezelf wonen, werken, geld en meer? Kijk dan even hier:

Podcast

Zelf iets organiseren?

Ben je creatief en zit je vol ideeën? Kom maar op, je hulp, inzet en toevoegingen zijn welkom!

Word vrijwilliger

Wil je graag jongeren helpen?

Kom je uit de gemeente Zuidplas, ben je ouder dan 18 jaar, heb je affiniteit met jongeren en wil je wat betekenen voor een ander? Dan is Friend4Now iets voor jou! Lees meer in Flyer_Friend4Now_worden.pdf

Word maatje

Meedenken, meepraten en meebeslissen in de gemeente?

Wil je meebeslissen en jongeren vertegenwoordigen? De Jongerenraad is een groep jongeren uit de gemeente Zuidplas tussen de 12 en 25 jaar die gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente geeft. 

Jongerenraad Zuidplas

Contact

Jongerencentrum 't Blok
IJsermanpad 1
2911 PH Nieuwerkerk aan den IJssel
jongerenwerk@stzo.nl
https://zovoorelkaar.nl/pagina/jongerenwerk-stzo
Het team