CJG Webinar - En nu is het genoeg! - Over afspraken maken en grenzen stellen (1-12 jaar)

Details

Donderdag 23 november 2023 van 20:00 tot 21:00 uur
Afgelopen

Kinderen die maar niet luisteren, die geen ‘nee’ accepteren en voor jouw gevoel een loopje met je nemen. Hoe ga je daarmee om? Waarom werkt straffen vaak averechts en wat kun je dan wel doen?

Voor wie

Voor ouders van kinderen van 1 tot en met 12 jaar

Inhoud

In dit webinar bespreken we hoe je liefdevol maar duidelijk grenzen kunt aangeven en hoe je kinderen helpt om beter mee te werken en te luisteren. Ook komt aan bod hoe je zélf relaxed en overeind blijft als je kind stormachtig of brutaal is. We bekijken we hoe je afspraken met elkaar kunt maken die het leven voor iedereen fijner maken.

Datum en aanmelden

Het webinar En nu is het genoeg! wordt gegeven op donderdag 23 november 2023, 20.00 - 21.00 uur. Daarna kun je het 1 maand lang terugkijken. Meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen:

Aanmeldformulier CJG-webinar En nu is het genoeg!

CJG-webinars met Tischa Neve 2023

Tischa Neve geeft in 2023 verschillende webinars voor ouders en opvoeders in Hollands Midden. Webinars over verschillende onderwerpen en voor ouders/opvoeders van kinderen in verschillende leeftijden. Sommige webinars zijn live. Als je hieraan meedoet, kun je tijdens het webinar vragen stellen aan Tischa. Andere webinars zijn al geweest, maar wel opgenomen. Deze kun je gedurende een bepaalde periode terugkijken.


aanmelden via:

https://groot-en-klein.webinargeek.com/en-nu-is-het-genoeg-1-12-jaar 

Leeftijd
Iedereen
Plaats
Online

Over de organisator

Eline van Wetten
Ik ben Schoolmaatschappelijk werker en Coördinator opvoedcursussen bij Stichting ZO! ... Lees meer