Doe ook mee! Hoe werkt het?


Zovoorelkaar.nl is een website, van en voor en door bewoners waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kan helpen of iets kan delen. Alle informatie op deze website is gratis en voor iedereen te zien. Je kunt zelf nieuwsberichten, artikelen, foto's, filmpjes en activiteiten op de site zetten. 

Je kan alles bekijken zonder je aan te melden. Wil je zelf informatie toevoegen op de site? Ook dit is gratis, maar we willen graag dat je jezelf eerst inschrijft. 

Inschrijven doe je rechts bovenin om op het woord "Inschrijven" te klikken. Vul de gevraagde gegevens in (niet alles is verplicht) en sla je gegevens op. Je bent dan direct ingeschreven en kan direct berichten plaatsen.

De onderdelen van de website

De onderdelen van de website (dit is de balk boven in beeld):

Voorpagina: hier vind je alle interessante berichten, activiteiten en organisaties. Je kan altijd weer terug keren naar de voorpagina. 

Berichten: hier vind je alle nieuwsberichten, van nieuw naar oud. Hier kan je ook een reactie bij een bericht achterlaten.

Elkaar helpen: Bekijk hier hulpvraag & aanbod. Je kunt ook zelf een hulpvraag of aanbod toevoegen.

Agenda: hier staan alle activiteiten opgenomen.

Prikbord: Bekijk hier het recente vraag en aanbod.

DoeMeeGids: Samen willen we maatschappelijke organisaties nog beter vindbaar maken in de gemeente Zuidplas. Daarom staan hier gegevens van heel veel organisaties overzichtelijk gepubliceerd. Deze gids helpt als sociale kaart inwoners en professionals hun weg te vinden naar hulp en ondersteuning op het gebied van welzijn, wonen en zorg in de gemeente Zuidplas.